Aanbevelingen

 

G4S

De heer Slagboom heeft tot het einde van zijn dienstverband zijn functie naar onze volle tevredenheid uitgeoefend. Wij hebben de heer Slagboom leren kennen als een waardevolle en zeer loyale collega met grote inzet voor ons bedrijf.

René Abbenhuis, Unitmanager, G4S
 
 

City360

Wij hebben de heer Slagboom ervaren als een medewerker welke zijn werkzaamheden naar tevredenheid uitvoert. Zowel naar de opdrachtgevers als collega’s is de heer Slagboom behulpzaam en professioneel.

Marco Askamp, Hoofd P&O, City360
 
 

Museum Amsterdam Noord

Ik heb de heer Ruud Slagboom in de afgelopen drie jaren leren kennen als bouwer en webmaster van de website van het Museum Amsterdam Noord, waarvan ik voorzitter en waarnemend directeur was.

Ruud Slagboom is een zeer ervaren professional op het terrein van websites. Hij is in de praktijk in staat wensen en mogelijkheden goed op elkaar af te stemmen en op die manier een buitengewoon fraai ogende en voor het bedrijf en het publiek praktisch goed hanteerbare website te bouwen en te beheren.

Daarbij ontwikkelt hij een uitstekende werkrelatie met het team van de andere medewerkers en het management. Ik beveel Ruud Slagboom van harte aan als medewerker op het terrein van het bouwen en beheren van websites.

Henk Ras, Voorzitter en directeur, Museum Amsterdam Noord
 
 

De Klussenier

Met zijn ervaring in de grafische vormgeving, heeft hij voor mij een passend ontwerp geleverd. Hiermee kan ik in de marketing klanten gericht benaderen.

André Klaassen, Eigenaar klusbedrijf, De Klussenier
 
 

Aegon

As a Project Manager I worked with Ruud whilst I was at ReMark, he produced design, presentation visuals and printers files for me for my direct mail activity.

He was a dedicated professional who consistently produced high quality work, always on brief, and always on time. Ruud can be relied upon to deliver. Ruud was also a pleasure to work with.

Janine Ococks, Marketing Manager, Aegon
 
 

Provision

Ruud heeft een sterke grafische lay-out en productie-ervaring en hij is in staat om complexe projecten binnen de vereiste deadlines te beheren.
Ruud leverde altijd goede bestanden aan zodat wij deze konden gebruiken om zonder problemen te kunnen drukken.

Met Ruud is het altijd prettig werken en op de juiste momenten erg professioneel.

Ron Leideritz, Accountmanager, Provision
 
 

ReMark

Ruud has strong graphic layout & production experience and he is able to manage complex projects within required deadlines.

Ruud has a concentrated attention to detail and high quality standards. In his tenure with ReMak, he has demonstrated the ability to anticipate, priorities, think through and resolve problems as well as work under pressure and meet deadlines.

Ruud is available member of the team who consistently achieved good results and delivers all expectations.

Catherine Beauffils, Europen HR Director, ReMark International